Graffiti contractplan
ASGB biedt met het Graffiti contractplan een efficiënt instrument, waardoor u op zeer korte termijn wordt verlost van graffiti. Maandelijks komen wij langs en verwijderen wij eventueel aanwezige graffiti direct. Voordelen hiervan zijn:

Hoe eerder de graffiti is verwijderd des te minder storen buurtbewoners en bezoekers zich hieraan. De aantrekkende werking van aangebrachte graffiti wordt voorkomen. Graffiti trekt namelijk nog meer graffiti aan. Vers aangebrachte graffiti is doorgaans eenvoudiger te verwijderen, waardoor schade aan het object en het milieu minder zal zijn.
Het is mogelijk, en aan te bevelen, om voor graffiti 'aantrekkelijke' gevels te behandelen met een coating: Het beperkt de kans op beschadiging; Het verbetert het resultaat; Het reinigen gaat sneller en is daardoor goedkoper.

Zowel éénmalige reiniging als een full-service contract is mogelijk. Binnen het 'Graffiti contractplan' verzorgt ASGB zowel het aanbrengen van een coating als de verwijdering van de graffiti, zonder dat u er verder nog omkijken naar heeft.

Terug naar overzicht dienstverlening

ASGB
Kerkweg 31
3155 ED Maasland

T 0181 600 853
F 0181 600 830
info@asgb.nl

disclaimer | webdesign